Bacallà a la llauna amb fesols de Santa Pau

INGREDIENTS

  • 4 supremes de bacallà dessalat

    farina

    pa ratllat

    1/2 cabeça d'alls

    julivert

    2 cullerades de pebre vermell dolç

    sal

    pebre blanc

    oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

  1. Peleu els alls i trinxeu-los ben petits juntament amb el julivert. Barregeu-ho amb el pa ratllat, el pebre vermell dolç, sal i pebre.
  2. Arrebosseu els talls de bacallà amb aquesta barreja i col·loqueu-los en una llauna amb un raig d'oli d'oliva extra verge.
  3. Poseu-los al forn a 160 ºC durant 10 minuts.
  4. Fregiu unes làmines d'alls amb un xic d'oli. Quan s'enrosseixin, tireu-hi un xic de pebre vermell i un raig de vinagre. Salteu els fesols en una altra paella.
  5. Serviu les supremes de bacallà amb els alls pel damunt i els fesols abans que es refredin.