Bacallà a l'

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Joan Clotet
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Paco Meralgo, Barcelona

INGREDIENTS

  • 4 talls de morro de bacallà de 100 g cadascun
  • 6 grans d'all
  • 1 ceba grossa
  • 3 nyores
  • 4 pebrots del piquillo
  • 400 g de salsa de tomàquet
  • 1 cullerada de julivert picat
  • oli d'oliva i sal

PREPARACIÓ

Per començar, enfarineu el morro de bacallà i fregiu-lo en una paella amb oli abundant.

Quan estigui ben daurat, retireu-lo i reserveu-lo.

A continuació, poseu en una olla l'oli de fregir el bacallà i sofregiu-hi els alls laminats i la ceba picada.

Quan la ceba estigui rossa, afegiu-hi la polpa de les nyores, el pebrot tallat a tires, la salsa de tomàquet, rectifiqueu-ho de sal i deixeu-ho coure durant 10 minuts.

Finalment, afegiu-hi el bacallà i deixeu-ho coure tot junt durant 5 minuts més.

I ja per acabar, emplateu el morro de bacallà i guarniu el plat amb una mica de julivert picat.