Ateben (Broquetes) - Marroc
- Programa: Karakia
- Cuina: Mohamed Mensouri (bar Rafi), Barcelona
INGREDIENTS
- vedella
- pollastre
- comí
- safrà
- pebre negre
- pebre vermell
- gingebre
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Prepareu una salsa per marinar la carn barrejant totes les espècies amb l'oli i la sal. La quantitat de cada espècie dependrà de si ho voleu més o menys picant.
Talleu la carn de vedella i de pollastre (millor el pit) a trossos de mida semblant i deixeu-los marinar, com a mínim durant un parell d'hores, amb la preparació anterior.
Després només us caldrà enfilar uns quants trossos de carn (combinant pollastre i vedella) en les broquetes i coure-les a la planxa.
També podeu intercalar entre la carn alguna hortalissa que us agradi (carbassó, pebrot verd, pebrot vermell...) i, d'aquesta manera, ja tindreu l'acompanyament.
Talleu la carn de vedella i de pollastre (millor el pit) a trossos de mida semblant i deixeu-los marinar, com a mínim durant un parell d'hores, amb la preparació anterior.
Després només us caldrà enfilar uns quants trossos de carn (combinant pollastre i vedella) en les broquetes i coure-les a la planxa.
També podeu intercalar entre la carn alguna hortalissa que us agradi (carbassó, pebrot verd, pebrot vermell...) i, d'aquesta manera, ja tindreu l'acompanyament.