Ateben (Broquetes) - Marroc

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Mohamed Mensouri (bar Rafi), Barcelona

INGREDIENTS

  • vedella
  • pollastre
  • comí
  • safrà
  • pebre negre
  • pebre vermell
  • gingebre
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Prepareu una salsa per marinar la carn barrejant totes les espècies amb l'oli i la sal. La quantitat de cada espècie dependrà de si ho voleu més o menys picant.
Talleu la carn de vedella i de pollastre (millor el pit) a trossos de mida semblant i deixeu-los marinar, com a mínim durant un parell d'hores, amb la preparació anterior.
Després només us caldrà enfilar uns quants trossos de carn (combinant pollastre i vedella) en les broquetes i coure-les a la planxa.
També podeu intercalar entre la carn alguna hortalissa que us agradi (carbassó, pebrot verd, pebrot vermell...) i, d'aquesta manera, ja tindreu l'acompanyament.

Anar al contingut