Asmarris de peix blau
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Xavier Mestres
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit
INGREDIENTS
- 600 g de sardines o verat
- 4 grans d'all
- 1 tomàquet
- 1 llesca de pa
- julivert
- safrà
- oli
- sal
- 1 gotet de vi negre
- aigua
PREPARACIÓ
Poseu oli a escalfar a una cassola i fregiu-hi els alls sense pell, la llesca de pa i el tomàquet pelat i sense llavors tallat per la meitat.
Després, poseu-ho en un morter i afegiu-hi el safrà i el julivert, i piqueu-ho tot. Barregeu la picada amb vi negre i aboqueu-la a la cassola que teniu al foc amb l'oli roent. Deixeu-ho sofregir un moment i poseu-hi el peix ja net i salat. Afegiu aigua fins a cobrir el peix i deixeu-ho coure tapat durant uns 7 o 8 minuts. Ja ho podeu servir.
Després, poseu-ho en un morter i afegiu-hi el safrà i el julivert, i piqueu-ho tot. Barregeu la picada amb vi negre i aboqueu-la a la cassola que teniu al foc amb l'oli roent. Deixeu-ho sofregir un moment i poseu-hi el peix ja net i salat. Afegiu aigua fins a cobrir el peix i deixeu-ho coure tapat durant uns 7 o 8 minuts. Ja ho podeu servir.