Asmarris de peix blau

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Xavier Mestres
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Restaurant Avi Pau, Cunit

INGREDIENTS

  • 600 g de sardines o verat
  • 4 grans d'all
  • 1 tomàquet
  • 1 llesca de pa
  • julivert
  • safrà
  • oli
  • sal
  • 1 gotet de vi negre
  • aigua

PREPARACIÓ

Poseu oli a escalfar a una cassola i fregiu-hi els alls sense pell, la llesca de pa i el tomàquet pelat i sense llavors tallat per la meitat.
Després, poseu-ho en un morter i afegiu-hi el safrà i el julivert, i piqueu-ho tot. Barregeu la picada amb vi negre i aboqueu-la a la cassola que teniu al foc amb l'oli roent. Deixeu-ho sofregir un moment i poseu-hi el peix ja net i salat. Afegiu aigua fins a cobrir el peix i deixeu-ho coure tapat durant uns 7 o 8 minuts. Ja ho podeu servir.

Anar al contingut