Arròs venere i bomba amb formatge i calamarsons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Nicolau
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Rosal 34, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Elaboració especialment rica en calci, mineral necessari per als óssos i la contracció muscular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g d'arròs venere (negre)
  • 100 g d'arròs bomba
  • 100 g de calamarsons
  • 100 g de formatge Comté
  • 1 got de nata líquida
  • 1 gotet de llet
  • sal fumada
  • sal comuna

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'arròs venere en un cassó amb aigua i deixeu-lo coure durant 45 minuts.
Mentrestant, poseu l'arròs bomba en un cassó amb llet i deixeu-lo coure també durant 45 minuts.

Seguidament, afegiu-hi la nata líquida i el formatge Comté ratllat i remeneu-ho bé durant un parell de minuts. A continuació, poseu-hi l'arròs venere i torneu-ho a remenar tot.

Tot seguit, en una paella sense oli salteu els calamarsons ja salats.

I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi els calamarsons a sobre i guarniu el plat amb una mica de sal fumada i formatge ratllat.
Anar al contingut