Arròs tres delícies
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Maria Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg d'arròs
- 1/2 l d'aigua
- 12 gambes
- 150 g de pèsols
- 150 g de pernil dolç
- 150 g de pastanaga
- 1 ceba tendra
- 2 ous
- oli de gira-sol
- sal
PREPARACIÓ
Renteu l'arròs 3 vegades i coeu-lo (la quantitat d'aigua i d'arròs ha de ser la mateixa).
Mentrestant, talleu la pastanaga a dauets i coeu-la juntament amb els pèsols en un cassó amb aigua, durant 8 o 10 minuts. En una paella amb una mica d'oli ben calent, salteu-hi les gambes. Tireu els ous batuts en una altra paella amb poc oli calent, juntament amb la ceba tendra tallada ben petita. Remeneu-ho, trenqueu la truita i afegiu-hi l'arròs. Seguiu-ho remenant i després incorporeu-hi les gambes, els pèsols, la pastanaga i el pernil dolç tallat a dauets. Salteu-ho durant uns minuts, rectifiqueu-ho de sal i ja podreu servir-ho.
Mentrestant, talleu la pastanaga a dauets i coeu-la juntament amb els pèsols en un cassó amb aigua, durant 8 o 10 minuts. En una paella amb una mica d'oli ben calent, salteu-hi les gambes. Tireu els ous batuts en una altra paella amb poc oli calent, juntament amb la ceba tendra tallada ben petita. Remeneu-ho, trenqueu la truita i afegiu-hi l'arròs. Seguiu-ho remenant i després incorporeu-hi les gambes, els pèsols, la pastanaga i el pernil dolç tallat a dauets. Salteu-ho durant uns minuts, rectifiqueu-ho de sal i ja podreu servir-ho.