Arròs tres delícies

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep Maria Kao
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg d'arròs
  • 1/2 l d'aigua
  • 12 gambes
  • 150 g de pèsols
  • 150 g de pernil dolç
  • 150 g de pastanaga
  • 1 ceba tendra
  • 2 ous
  • oli de gira-sol
  • sal

PREPARACIÓ

Renteu l'arròs 3 vegades i coeu-lo (la quantitat d'aigua i d'arròs ha de ser la mateixa).
Mentrestant, talleu la pastanaga a dauets i coeu-la juntament amb els pèsols en un cassó amb aigua, durant 8 o 10 minuts. En una paella amb una mica d'oli ben calent, salteu-hi les gambes. Tireu els ous batuts en una altra paella amb poc oli calent, juntament amb la ceba tendra tallada ben petita. Remeneu-ho, trenqueu la truita i afegiu-hi l'arròs. Seguiu-ho remenant i després incorporeu-hi les gambes, els pèsols, la pastanaga i el pernil dolç tallat a dauets. Salteu-ho durant uns minuts, rectifiqueu-ho de sal i ja podreu servir-ho.