Arròs saltat amb vedella i verduretes

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Arròs saltat amb vedella i verduretes
  • (per a 2 persones)
  • 1 bistec de vedella (120 g)
  • 100 g d'arròs precuit embossat
  • 1 carbassó
  • mongetes tendres
  • una ceba tendra
  • 80 g de llenties bullides
  • 2 cullerades de salsa de soja
  • 1 culleradeta de concentrat de vedella (Bovril)
  • fulles d'enciam

PREPARACIÓ

1. Omplim mig cassó amb aigua i l'escalfem sense que arrenqui el bull. Un cop escalfada i fora del foc, hi desfem dues culleradetes de Bovril.
2. Passem el brou en un bol de vidre i hi col·loquem a dins la bossa de l'arròs, (sense treure'l!).
3. Tallem les mongetes a trossets i les aboquem dins del bol de vidre.
4. Tapem el bol amb paper film, fem uns foradets al paper film amb una forquilla i deixem el bol al microones a 600 watts, durant 5 minuts.
5. Escalfem una paella amb un raig d'oli i marquem per les dues bandes el tall de vedella. Un cop marcat, el reservem.
6. Tallem a dauets el carbassó i el daurem a la paella on tenim l'oli d'haver marcat la vedella.
7. Piquem la ceba i la saltem a la mateixa paella on tenim el carbassó. Hi afegim el punt de sal i les llenties. Ho deixem coure tot a foc lent.
8. Tallem l'enciam a juliana i la vedella a trossets.
9. Afegim les mongetes fetes al microones a la paella.
10. Obrim la bosseta d'arròs feta al microones i en buidem el contingut a la paella.
11. Afegim ara a la paella els trossets de vedella i l'enciam. Ho deixem coure tot durant 1 minut.
12. Hi aboquem la salsa de soja i ja ho tindrem fet!