Arròs Pessets

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hotel Pessets

INGREDIENTS

  • 4 tasses d'arròs
  • 250 g de carreretes tendres
  • 250 g de ceps
  • 4 trossos de costella
  • 1/2 colomí confitat
  • 1/2 ceba
  • brou de carn
  • oli del confitat
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

En una paella amb una mica d'oli, fregiu la ceba trinxada fins que quedi transparent.
Un cop cuita, afegiu-hi el brou i el confitat de costella i de colomí. Quan arrenqui el bull, tireu-hi les carreretes i els ceps trossejats. Afegiu-hi, si cal, una mica més de brou, rectifiqueu-ho de sal, i tireu-hi l'arròs. Deixeu-lo al foc durant 15 minuts, i després acabeu-lo de coure al forn, durant 5 minuts i a 200 graus.