Arròs Parellada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Arròs Parellada
  • (per a 2 persones)
  • 1 cuixa de pollastre
  • 2 salsitxes de porc
  • 1 llom de rap
  • 200 g d'arròs
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets de pera
  • 4 gambes vermelles
  • 1/2 pebrot vermell escalivat
  • 700 ml de fumet de peix roca

PREPARACIÓ

1.Comencem a fer l'arròs tallant el pollastre i les salsitxes.

2.Un bon raig d'oli a la paella i hi posem els caps de les gambes. Les aixafem perquè hi deixin anar tot el suc. Ho passem pel sedàs. Al bol, hi quedarà tot l'oli amb el gust de les gambes.

3.Ara saltem la carn en una paella. Hi posem una mica de sal i pebre. Mentrestant, fem bullir el fumet.

4.Quan la carn sigui ben rossa, hi posem la ceba i hi anem afegint una mica d'oli. Després, el tomàquet.

5.En una altra paella, hi posem l'oli de les gambes. Saltem a part el pebrot verd, el salpebrem i l'aboquem al sofregit. Fem el mateix amb el pebrot vermell.

6.Hi tirem l'arròs i ho deixem coure durant dos minuts. Una mica més de l'oli de les gambes. Ara hi posem el fumet ben calent. El tastem per veure com està de sal...
I cap al forn a 200 graus durant 14 minuts.

7.Un cop fora, hi posem el peix, les gambes i una tira de pebrot escalivat. I altre cop al forn tres minuts més.