Arròs negre de carxofes i conill

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Núria Lucas
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Tercer Temps

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 400 g arròs bomba
  • 1 conill
  • 200 g ceba
  • 200 g carxofes
  • 100 g pebrot verd
  • 800 ml brou de carn
  • 100 ml oli d'oliva
  • sal
  • 1 got brandi

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli, marqueu el conill tallat a trossos.

Mentrestant, talleu la ceba a dauets petits.

Quan el conill estigui ros, retireu-lo de la cassola, reserveu-lo i, a la mateixa cassola, sofregiu-hi la ceba, a foc lent, durant dues hores, fins que quedi molt fosca.

A continuació, afegiu-hi el pebrot verd tallat molt petit, remeneu-ho bé, deixeu-ho sofregir uns minuts, poseu-hi les carxofes tallades a vuitens, l'arròs i el conill i sofregiu-ho fins que l'arròs agafi un color anacarat. Tot seguit, aboqueu-hi un got de brandi, deixeu que s'evapori l'alcohol, cobriu-ho amb el brou, deixeu-ho coure 15 minuts, rectifiqueu-ho de sal i retireu-ho del foc.

I ja per acabar, ja podeu servir la cassola.