Arròs melós amb moixernons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Lacambra
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Catalina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 320 g d'arròs
  • 25 g de moixernons secs
  • 2 cebes
  • 1,5 l de fumet
  • 8 escamarlans
  • 1 cullerada de salsa de soja
  • oli d'oliva verge
  • sal
  • sal Maldon

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb una mica d'oli i un raig d'aigua, confiteu la ceba tallada a la juliana.
Quan estigui ben daurada, afegiu-hi l'arròs i els moixernons i deixeu-lo coure un parell de minuts. Després, cobriu-ho tot amb fumet i deixeu-ho coure durant 15 minuts, amb el cassó tapat. A continuació, torneu a cobrir l'arròs amb el suquet, afegiu-hi la salsa de soja, rectifiqueu-ho de sal, tapeu el cassó i deixeu-ho coure durant 15 minuts més.

Mentrestant, en una paella amb una mica d'oli salteu les cues dels escamarlans, pelades i salades.

I ja per acabar, emplateu l'arròs, poseu-hi els escamarlans a sobre i guarniu-los amb una mica de sal Maldon.
Anar al contingut