Arròs mar i muntanya

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Ganxo de l'Hotel Corona (Tortosa)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Camagroc
  • Rovelló
  • 1 Pebrot vermell
  • xipirons
  • brou de peix
  • sofregit de tomàquet
  • arròs
  • all
  • julivert
  • oli
  • tomàquet
  • teba

PREPARACIÓ

1. Tallar un pebrot vermell i sofregir-lo amb una mica d'oli. Netejar els bolets i afegir-los al pebrot.
2. Afegir els xipirons.
3. Salar i afegir una mica de pebre vermell i farigola.
4. Afegir el tomàquet que haurem sofregit prèviament amb ceba.
5. Incorporar també la salsa verda, que haurem preparat amb oli, all i julivert.
6. Afegir l'arròs i remenar per fer que absorbeixi bé tots els ingredients de la cassola.
7. Per acabar, afegir el fumet de peix i esperar 15 minuts.
8. Abans de servir hem de deixar reposar l'arròs 5 minuts.