Arròs de vinya

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Lluís Viñas
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de Cal Tof, El Vendrell

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 150 g de costella de porc
  • 1/4 de pollastre
  • 1/4 de conill
  • 1 ceba
  • 3 tomàquets
  • 1 l de brou de carn
  • 1/2 pebrot vermell
  • mongetes verdes
  • porro
  • coliflor
  • carxofes
  • oli
  • sal Per a la picada:
  • safrà
  • all
  • julivert

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu i sofregiu la carn de porc, de pollastre i de conill en una cassola amb una mica d'oli.
Després, afegiu-hi la ceba, el pebrot vermell, el porro, el pebrot verd i la coliflor. Deixeu que es sofregeixin bé. Per fer la picada, poseu all i julivert trinxat en un morter, incorporeu-hi el safrà i la sal, i piqueu-ho. A continuació, afegiu-hi l'arròs, el sofregit, que prèviament haureu preparat amb tomàquet, ceba, llorer i un os de pernil, i un brou de carn i deixeu-ho coure un parell de minuts. Després, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure al forn 10 minuts més.