Arròs de rap amb carxofes

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Soler
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • Per al sofregit:
  • 1 ceba
  • 4 grans d'all
  • julivert
  • 1 gotet de vi blanc Per a l'arròs:
  • 4 carxofes
  • 8 bajoques
  • 2 fulles de col
  • 2 pebrots verds
  • 6 talls de rap
  • 1,5 l de brou de crustacis
  • 300 g d'arròs
  • oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una cassola, afegiu-hi les verdures i barregeu-ho.
Per fer la picada, poseu ceba, alls, julivert i vi blanc en un pot i tritureu-ho. Quan les verdures estiguin sofregides, incorporeu-hi la picada i deixeu-ho coure 6 minuts. A continuació, afegiu-hi l'arròs i remeneu-ho. Després incorporeu-hi el brou de crustacis i, quan comenci a bullir, afegiu-hi els talls de rap. Deixeu coure l'arròs durant uns 15 minuts. Opcionalment, els últims 5 minuts de cocció podeu posar la cassola al forn amb el grill obert. Quan retireu l'arròs del foc deixeu-lo reposar uns dos minuts i ja el podreu servir.