Arròs de muntanya
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Andria, La Seu d'Urgell
INGREDIENTS
- 250 g d'arròs
- 1 l de brou
- 1/4 de pollastre
- 1/4 de conill
- 100 g de botifarra
- 100 g de costella de porc
- 50 g de retalls de pernil
- 1 tassa d'oli
- 1 ceba
- 1 pebrot verd
- 1/2 pebrot vermell
- 2 tomàquets madurs
- 1 fulla de llorer
- 1 branqueta de farigola
- 2 ametlles
- 2 avellanes
- 1 gra d'all
- 1 tassa de carreroles
- sal
PREPARACIÓ
Per fer aquest arròs, comenceu sofegint la costella de porc en una cassola amb oli.
Quan ja s'hagi enrossit una mica, afegiu-hi el conill, el pollastre i la botifarra. Un cop tingueu la carn ben daurada, tireu-hi la ceba i el pebrot. Deixeu-ho coure una mica i poseu-hi el tomàquet. Quan el sofregit estigui a punt, tireu-hi l'arròs, espereu que es dauri una mica i afegiu-hi les carreroles. A continuació, aboqueu-hi el brou, el pernil, la farigola i la fulla de llorer; saleu-ho i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Mentrestant, aprofiteu per preparar una picada amb 1 all, 2 ametlles i 2 avellanes. Deixateu-la amb una cullerada de brou i incorporeu-la a la cassola. Passats 10 minuts, ja podreu servir el plat.
Quan ja s'hagi enrossit una mica, afegiu-hi el conill, el pollastre i la botifarra. Un cop tingueu la carn ben daurada, tireu-hi la ceba i el pebrot. Deixeu-ho coure una mica i poseu-hi el tomàquet. Quan el sofregit estigui a punt, tireu-hi l'arròs, espereu que es dauri una mica i afegiu-hi les carreroles. A continuació, aboqueu-hi el brou, el pernil, la farigola i la fulla de llorer; saleu-ho i deixeu-ho bullir durant 10 minuts. Mentrestant, aprofiteu per preparar una picada amb 1 all, 2 ametlles i 2 avellanes. Deixateu-la amb una cullerada de brou i incorporeu-la a la cassola. Passats 10 minuts, ja podreu servir el plat.