Arròs de la colla

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Els pescadors

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 1 conill
  • 250 g de bolets de la temporada
  • 250 g de cargols
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 2 cebes mitjanes
  • 2 grans d'all
  • 4 tomàquets
  • aigua
  • sal i oli

PREPARACIÓ

Per començar, salteu els trossos de conill i fregiu-los en una cassola.
Quan estigui daurat, feu un sofregit, primer amb la ceba, el pebrot vermell i el verd, i després, amb el tomàquet. Poseu-ho tot ben picat perquè es cogui al mateix temps. Per acabar el sofregit, tireu-hi els cargols i l'arròs. Un cop tingueu el sofregit a punt, aboqueu-hi l'aigua calenta, deixeu que bulli una mica i afegiu-hi els bolets, prèviament saltats amb oli i alls. Quan l'arròs ja estigui cuit, tapeu-lo perquè reposi un parell de minuts abans de servir-lo.