Arròs de capipota amb verdures

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Maria Massó
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Bar Cañete, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquest arròs conté molta fibra, que ajuda a regular els nivells de colesterol en sang.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 280 g de capipota de vedella cuita
  • 320 g d'arròs bomba
  • 3/4 l de brou de pollastre
  • 100 g de ceba
  • 100 g d'alls tendres
  • 1 all
  • 100 g de naps blancs
  • 100 g de coliflor
  • 100 g de pebrot verd
  • 100 g de tomàquet fregit
  • oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, talleu totes les verdures en trossos petits. Seguidament, en una paella amb oli, aneu coent les verdures tallades petites; primer enrossiu-hi un all xafat amb els alls tendres, la ceba i el pebrot verd. Quan sigui tot ben cuit, afegiu-hi els naps i quan siguin tendres poseu-hi els brots de coliflor i, de seguida, el tomàquet fregit i deixeu-ho coure tot junt.

Mentrestant, poseu a escalfar el brou.

A continuació, afegiu a la cassola el capipota a daus d'un cm, salpebreu-ho i deixeu coure el conjunt 3 minuts. Després, afegiu-hi l'arròs, remeneu-ho bé, poseu-hi el brou, en la proporció del doble de brou que d'arròs i deixeu-ho durant 8 minuts a foc viu.

Finalment, rectifiqueu-ho de sal i coeu-ho al forn preescalfat durant 11 minuts a 190º.

I ja per acabar, ja podeu servir la cassola.
Anar al contingut