Arròs de Can Miralles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Salvador Miralles
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 1 conill
- 150 g de cargols
- 100 g de bajoques
- 200 de patates
- 150 g de carbassó
- 200 g de tomàquet
- 4 grans d'all
- -oli d'oliva, sal
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
PREPARACIÓ
Per començar, enrossiu el conill tallat a trossos en un cassó al foc amb oli abundant.
Quan s'hagi enrossit una mica, afegiu-hi les patates tallades a trossos grans, les bajoques tallades, el carbassó tallat a rodanxes, l'all picat, el pebre vermell, els cargols i el tomàquet triturat i deixeu-ho sofregir tot junt fins a enganyar els cargols.
A continuació, tireu-hi l'arròs. Quan l'arròs agafi color, afegiu-hi el brou calent i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. Després, rectifiqueu el plat de sal, poseu-hi els badocs sencers i deixeu-ho bullir durant 5 minuts més. I ja podreu emplatar-ho.
Quan s'hagi enrossit una mica, afegiu-hi les patates tallades a trossos grans, les bajoques tallades, el carbassó tallat a rodanxes, l'all picat, el pebre vermell, els cargols i el tomàquet triturat i deixeu-ho sofregir tot junt fins a enganyar els cargols.
A continuació, tireu-hi l'arròs. Quan l'arròs agafi color, afegiu-hi el brou calent i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. Després, rectifiqueu el plat de sal, poseu-hi els badocs sencers i deixeu-ho bullir durant 5 minuts més. I ja podreu emplatar-ho.