Arròs d'aranya i sipions

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 4 aranyes de 100 g
  • 200 g de sipions
  • 4 tasses d'arròs
  • 1 ceba mitjana
  • 1 pebrot vermell
  • oli d'oliva
  • 3/4 de l de fumet
  • sal Per a la picada:
  • 4 alls
  • 2 cullerades de tomàquet

PREPARACIÓ

D'entrada, netegeu les aranyes, traieu-los les espines verinoses, i fregiu-les en una cassola amb oli calent.
Poca estona després, retireu les aranyes i preparareu un sofregit amb ceba, pebrot i uns quants sipions en l'oli que us ha quedat. Deixeu que es sofregeixi durant uns 5 minuts. Mentrestant aneu preparant la picada. Poseu una mica de sal en el morter perquè no saltin els alls. Piqueu els alls i després afegiu-hi dues cullerades de tomàquet. Tireu la picada a la paella del sofregit. Remeneu-ho i afegiu-hi l'arròs. Tot seguit, aboqueu-hi el fumet de peix, fet amb un sofregit de ceba, pastanaga, porro i morralla. Deixeu l'arròs al foc durant un quart d'hora. Després tireu-hi una mica de sal i les aranyes. Deixeu-ho coure 5 minuts més. Per acabar, retireu la cassola del foc i guarniu-ho amb una mica de fulles de julivert.
Anar al contingut