Arròs cremós de rossinyols amb formatge tou d'ovella

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Joan Luque
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El celler dels joglars, Montardit de Baix
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquest arròs cremós és ric en calci.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES
  • 1 ceba
  • 1 pebrot verd
  • 240 g d'arròs bomba
  • 150 g de rossinyols frescos
  • 2 l de brou de pollastre
  • 150 g de formatge tou d'ovella
  • oli de julivert
  • oli d'oliva
  • sal
  • 2 branquetes de farigola

PREPARACIÓ

Per començar, talleu en daus ben petits la ceba i el pebrot verd i en una cassola amb oli d'oliva deixeu-los sofregir durant uns 10 minuts. Després, afegiu-hi els rossinyols i una branqueta de farigola i continueu-ho sofregint a foc lent.

Mentrestant, poseu a escalfar el brou de pollastre en una olla.

A continuació, afegiu l'arròs a la cassola del sofregit i remeneu-ho amb cura fins que l'arròs quedi transparent. Tot seguit, afegiu el brou calent, en la proporció de 2 mides d'aigua per 1 d'arròs i una mica més, i aneu acariciant l'arròs perquè es lligui tot bé, uns 16 minuts i rectifiqueu-ho de sal.

Tot seguit, aparteu-ho del foc i afegiu-hi el formatge a trossos petits, remeneu-ho amb la cullera i regueu la cassola amb unes gotes d'oli de julivert. Finalment, poseu l'altra branqueta de farigola que, amb l'escalfor, anirà desprenent l'aroma.

I ja per acabar, ja el podeu servir.
 
Anar al contingut