Arròs cremós de bolets i espàrrecs verds
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Nando Jubany
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Can Jubany, Calldetenes (Osona)
INGREDIENTS
- 8 espàrrecs de marge
- 250 g de múrgoles
- 140 g de mantega
- 2 escalunyes
- 140 g de parmesà
- 400 g d'arròs
- 1 l de suc de rostit
- sal
- pebre
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, sofregiu els espàrrecs i els bolets en un cassó amb mantega.
Després afegiu-hi l'escalunya picada, la sal i el pebre blanc mòlt. A continuació, salteu uns espàrrecs en una paella amb oli a foc baix. Aquests espàrrecs els farem servir per decorar el plat. Tot seguit, afegiu l'arròs al sofregit i remeneu-ho. Després incorporeu-hi el suc del rostit calent i deixeu-ho bullir durant uns 15 minuts. Quan l'arròs estigui cuit, incorporeu-hi una mica de mantega i de parmesà, i torneu-ho a remenar. I ja, per acabar, emplateu l'arròs amb l'ajuda d'un motlle cilíndric, desemmotlleu l'arròs i disposeu-hi els espàrrecs saltats per sobre. Podeu decorar el plat amb unes virutes de parmesà.
Després afegiu-hi l'escalunya picada, la sal i el pebre blanc mòlt. A continuació, salteu uns espàrrecs en una paella amb oli a foc baix. Aquests espàrrecs els farem servir per decorar el plat. Tot seguit, afegiu l'arròs al sofregit i remeneu-ho. Després incorporeu-hi el suc del rostit calent i deixeu-ho bullir durant uns 15 minuts. Quan l'arròs estigui cuit, incorporeu-hi una mica de mantega i de parmesà, i torneu-ho a remenar. I ja, per acabar, emplateu l'arròs amb l'ajuda d'un motlle cilíndric, desemmotlleu l'arròs i disposeu-hi els espàrrecs saltats per sobre. Podeu decorar el plat amb unes virutes de parmesà.