Arròs cremós amb flors i cocotxes
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Arròs cremós amb flors i cocotxes
- (per a 2 persones)
- 8 cocotxes de bacallà
- 3 escalunyes
- 1 manat d'espàrrecs verds
- 4 flors de carbassó
- 1 manat de julivert
- 120 g d'arròs carnirolio
- farina d'arròs
- oli de gira-sol
- aigua
PREPARACIÓ
1.Per començar, tallem molt petites les escalunyes, tirem un rajolí d'oli a la paella i les fregim fins que quedin dauradetes.
2.Coem les cocotxes de bacallà: les posem en un caçó i les cobrim d'aigua freda, que fem escalfar sense que arribi a bullir.
3.Un cop cuites, traiem el caçó del foc i fem refredar les cocotxes dins la mateixa aigua. Un cop fredes, en separem el suquet i el reservem perquè el farem servir més tard per coure l'arròs.
4.Separem els carbassons de les flors i els tallem a daus; fem el mateix amb els espàrrecs.
5.Posem les verdures i l'arròs a la paella on tenim els escalunyes i hi afegim el brou.
6.Tallem les flors pel mig, les passem en sec per farina d'arròs i les fregim.
7.Marquem a la planxa les cocotxes de bacallà fins que quedin daurades.
8.Triturem fulles de julivert i les afegim a l'oli de gira-sol, per tenir un oli diferent. Piquem una mica de julivert i l'afegim a l'arròs.
9.Per acabar el plat, col·loquem les cocotxes a sobre d'un llit d'arròs i verdures, hi afegim un parell de flors de carbassó i hi tirem l'oli de gira-sol amb julivert a gust. Ja ho tenim!
2.Coem les cocotxes de bacallà: les posem en un caçó i les cobrim d'aigua freda, que fem escalfar sense que arribi a bullir.
3.Un cop cuites, traiem el caçó del foc i fem refredar les cocotxes dins la mateixa aigua. Un cop fredes, en separem el suquet i el reservem perquè el farem servir més tard per coure l'arròs.
4.Separem els carbassons de les flors i els tallem a daus; fem el mateix amb els espàrrecs.
5.Posem les verdures i l'arròs a la paella on tenim els escalunyes i hi afegim el brou.
6.Tallem les flors pel mig, les passem en sec per farina d'arròs i les fregim.
7.Marquem a la planxa les cocotxes de bacallà fins que quedin daurades.
8.Triturem fulles de julivert i les afegim a l'oli de gira-sol, per tenir un oli diferent. Piquem una mica de julivert i l'afegim a l'arròs.
9.Per acabar el plat, col·loquem les cocotxes a sobre d'un llit d'arròs i verdures, hi afegim un parell de flors de carbassó i hi tirem l'oli de gira-sol amb julivert a gust. Ja ho tenim!