Arròs caldós de salsifís i gambes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Boada
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs
  • 12 gambes
  • 2 salsifís
  • 1 l de fumet
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 4 tomàquets
  • 3 grans d'all
  • 1 ceba
  • oli d'oliva, sal

PREPARACIÓ

Sofregiu la ceba picada en una cassola amb oli.
Quan comenci a agafar color, afegiu-hi l'all picat, el pebrot verd i vermell picats, els salsifís pelats i els tomàquets pelats, sense llavors i triturats. Remeneu-ho bé, poseu-hi l'arròs i el fumet calent, i deixeu-ho coure durant 18 minuts. Després, rectifiqueu l'arròs de sal, afegiu-hi les gambes i retireu la cassola del foc. Deixeu reposar l'arròs uns segons i ja podreu emplatar-lo.
Anar al contingut