Arròs caldós de salsifís i gambes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Boada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hostal Pinxo, Santa Coloma de Farners
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs
- 12 gambes
- 2 salsifís
- 1 l de fumet
- 1/2 pebrot vermell
- 1 pebrot verd
- 4 tomàquets
- 3 grans d'all
- 1 ceba
- oli d'oliva, sal
PREPARACIÓ
Sofregiu la ceba picada en una cassola amb oli.
Quan comenci a agafar color, afegiu-hi l'all picat, el pebrot verd i vermell picats, els salsifís pelats i els tomàquets pelats, sense llavors i triturats. Remeneu-ho bé, poseu-hi l'arròs i el fumet calent, i deixeu-ho coure durant 18 minuts. Després, rectifiqueu l'arròs de sal, afegiu-hi les gambes i retireu la cassola del foc. Deixeu reposar l'arròs uns segons i ja podreu emplatar-lo.
Quan comenci a agafar color, afegiu-hi l'all picat, el pebrot verd i vermell picats, els salsifís pelats i els tomàquets pelats, sense llavors i triturats. Remeneu-ho bé, poseu-hi l'arròs i el fumet calent, i deixeu-ho coure durant 18 minuts. Després, rectifiqueu l'arròs de sal, afegiu-hi les gambes i retireu la cassola del foc. Deixeu reposar l'arròs uns segons i ja podreu emplatar-lo.