Arròs caldós de guatlla i botifarró

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Santiago
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de Santa Caterina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 400 g d'arròs bomba
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 1 pebrot vermell
  • 1 pebrot verd
  • 1 albergínia
  • 1 tassa de tomàquet ratllat
  • oli d'oliva
  • 4 botifarrons de ceba
  • 4 guatlles
  • 1/2 carbassó
  • 1 pastanaga
  • 4 alls tendres
  • brou d'aviram
  • julivert
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli, sofregiu les guatlles salpebrades i el botifarró esmicolat.
Mentrestant, poseu en un colador la pastanaga, la ceba i el carbassó tot tallat a daus petits i escaldeu-les uns segons en un cassó amb aigua bullint. Després, refredeu-ho en un bol amb aigua i gel i reserveu-ho.

A continuació, en una altra cassola, sofregiu la ceba, el pebrot vermell, el pebrot verd i l'albergínia, tot tallat a daus molt petits. Quan estigui tot daurat, poseu-hi el botifarró i les guatlles i remeneu-ho bé. Seguidament, afegiu-hi l'arròs, el brou i deixeu-ho coure. Quan l'arròs estigui gairebé cuit, poseu-hi les verdures que teníeu reservades, el julivert i una mica més de botifarró, deixeu-ho coure 5 minuts més i ja podeu servir-ho.
Anar al contingut