Arròs caldós de conill i cargols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Casa Salvador
INGREDIENTS
- 800 g de conill
- 200 g de cargols
- 2 carxofes
- 150 g de garrofó
- 400 g d'arròs
- 250 g de fesols verds
- 200 g de faves pelades
- 2 alls
- 1 tomàquet
- 1 pebrot verd
- 1 nyora
- sal, oli
- safrà
PREPARACIÓ
En primer lloc, poseu oli a escalfar i una mica de sal en una cassola.
Un cop tingueu l'oli ben calent, rostiu-hi els talls de conill, i quan ja estiguin ben rostits, sofregiu-hi els fesols verds (mongetes tendres) tallats a trossos. A continuació, afegiu-hi la resta de verdures (una mica de pebrot verd picat, les carxofes, les faves i els garrofons) i daureu-les. Tot seguit, sofregiu-hi també els alls tallats a làmines i els cargols. Després, tireu-hi uns quants brins de safrà i dues cullerades de tomàquet ratllat, i quan tingueu el sofregit a punt, cobriu-ho amb aigua freda i poseu-hi la nyora sencera i punxada. Tapeu la cassola i feu-ho coure uns 12 minuts. Passat aquest temps, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi l'arròs. Torneu a tapar la cassola i deixeu-ho coure un quart d'hora més. Cinc minuts abans d'acabar la cocció, rectifiqueu-ho de sal.
Un cop tingueu l'oli ben calent, rostiu-hi els talls de conill, i quan ja estiguin ben rostits, sofregiu-hi els fesols verds (mongetes tendres) tallats a trossos. A continuació, afegiu-hi la resta de verdures (una mica de pebrot verd picat, les carxofes, les faves i els garrofons) i daureu-les. Tot seguit, sofregiu-hi també els alls tallats a làmines i els cargols. Després, tireu-hi uns quants brins de safrà i dues cullerades de tomàquet ratllat, i quan tingueu el sofregit a punt, cobriu-ho amb aigua freda i poseu-hi la nyora sencera i punxada. Tapeu la cassola i feu-ho coure uns 12 minuts. Passat aquest temps, rectifiqueu-ho de sal i tireu-hi l'arròs. Torneu a tapar la cassola i deixeu-ho coure un quart d'hora més. Cinc minuts abans d'acabar la cocció, rectifiqueu-ho de sal.