Arròs caldós d'ànec

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'Estany

INGREDIENTS

  • 1 ànec
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell
  • 2 tomàquets
  • 1 gotet d'oli
  • 300 g d'arròs
  • 2 l d'aigua
  • safrà

PREPARACIÓ

Per començar, salpebreu els trossos d'ànec i daureu-los en una paella amb oli calent.
Un cop daurat l'ànec, poseu-hi la ceba i el pebrot vermell ben picats. Remeneu-ho i, quan la ceba estigui mig rossa, poseu-hi el tomàquet també ben picat. Quan el sofregit ja estigui a punt, tireu-hi l'aigua i una mica de safrà. Remeneu-ho, saleu-ho i deixeu-ho bullir, tapat, durant 1 hora i mitja. Passat aquest temps, afegiu-hi l'arròs i feu-lo coure 20 minuts.