Arròs caldós amb bacallà i verdures

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Arròs caldós amb bacallà i verdures
  • (per a 2 persones)
  • 150 g d'arròs bomba
  • 700 cl de fumet blanc
  • 2 talls de morro de bacallà (200 g)
  • 1 espàrrec blanc
  • gírgoles
  • 50 g de pèsols
  • 30 g d'estirabecs
  • 1 tall de carbassa violí (200 g)
  • Per a la picada:
  • fetge de rap fresc
  • fulles de julivert
  • 1 gra d'all
  • 3 avellanes
  • 3 ametlles
  • 1 gota d'anís

PREPARACIÓ

1.Comencem fent la picada: posem all al morter i hi afegim avellanes. Hi posem pebre amb una gota d'anís. Hi afegim també julivert.

2.Pelem els espàrrecs blancs i els tallem petits.

3.Mentrestant, en una cassola amb oli, enrossim els espàrrecs. Fem boles de carbassa, que també fregim. Hi afegim el fumet, i una mica de sal.

4.Ara tallem el fetge de rap ben petit i el fregim en una paella a part.

5.Ara tirem l'arròs bomba a la paella on tenim la carabassa, els espàrrecs i el fumet.

6.Tallem les gírgoles i les saltem en una paella, amb sal i pebre.

7.Mentrestant, tallem el bacallà a daus grossos, i l'anem posant a la cassola. Ara hi afegim les gírgoles; i també els estirabecs.

8.Posem més fumet al morter per desfer la picada. I ara, la picada cap a la cassola. I al final, els pèsols!