Arròs amb verdura i bacallà

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Maria Bartolomé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda La Figuera, La Figuera

INGREDIENTS

  • 1 ceba
  • 3 cullerades de tomàquet ratllat
  • 100 g de pèsols
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • 1 carbassó
  • 1 pastanaga
  • 50 g de faves
  • 2 carxofes
  • 4 bajoques
  • 200 g de bacallà remullat
  • uns brins de safrà
  • 300 g d'arròs
  • una picada d'all i julivert
  • sal i oli

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli en una cassola i sofregiu-hi la ceba.
Quan agafi una mica de color afegiu-hi el tomàquet ratllat i remeneu-ho. Tot seguit, afegiu-hi el pebrot vermell, el pebrot verd, la pastanaga, les faves, les bajoques, el carbassó, les carxofes i els pèsols. Remeneu-ho i incorporeu-hi uns brins de safrà, un polsim de pebre vermell i saleu-ho. Barregeu-ho, tapeu la cassola i deixeu-ho coure fins que les verdures agafin color. Quan tingueu les verdures a punt, afegiu-hi el bacallà. Barregeu-ho i incorporeu-hi aigua calenta. A continuació afegiu-hi l'arròs i deixeu-ho bullir durant 15 minuts. I ja per acabar, afegiu-hi la picada d'all i julivert. Aquest arròs ha de quedar caldós, per tant, ja el podeu retirar del foc.