Arròs amb peu de porc i bolets

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Hostal Jaumet

INGREDIENTS

  • 350 g d'arròs
  • 1 l de brou
  • 4 peus de porc bullits i desossats
  • 300 g de bolets variats
  • 1 ceba picada
  • 3 tomàquets pelats i picats
  • 1/4 de l d'oli d'oliva
  • 1/2 tòfona
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, feu el sofregit en una paella amb oli calent. Quan la ceba estigui daurada, tireu-hi l'all ben picat i després el tomàquet pelat i sense llavors.
Deixeu-ho coure i remeneu-ho de tant en tant. Un cop el sofregit hagi adquirit la textura de confitura, afegiu-hi el peu de porc, que prèviament haureu bullit (amb aigua, boles de pebre i llorer) i desossat (feu-ho quan el peu estigui tebi). Doneu-hi unes voltes i aleshores tireu-hi els bolets i la tòfona tallada ben petita perquè doni més gust. Passats uns minuts, salpebreu-ho i tireu-hi l'arròs. Aboqueu-hi el brou que heu fet servir per bullir els peus de porc i deixeu-ho coure durant 20 minuts (si hi poseu més quantitat de brou us quedarà més caldós). Ja podeu emplatar.