Arròs amb moixernons
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Pito (Gurb) al restaurant La Canonja de Tremp
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- moixernons
- all
- ceba
- sal
- aigua
- 1 kg d'arròs
- pernil
PREPARACIÓ
1. Netegeu els moixernons i talleu la ceba.
2. Poseu-ho en una paella amb oli abundant i a mig gas perquè es vagi coent, fins que es redueixi. D'aquesta manera tindreu un sofregit que serà la base per a l'arròs.
3. Afegiu-hi una miqueta d'all, de pernil tallat a tires (no gaire, que només és per donar-hi una mica de gust) i de julivert.
4. Quan tot estigui ben fregit, afegiu-hi l'arròs, que heu d'haver fet bullir abans, i remeneu-ho ben remenat. L'oli lligarà el plat i ja el podreu servir.
2. Poseu-ho en una paella amb oli abundant i a mig gas perquè es vagi coent, fins que es redueixi. D'aquesta manera tindreu un sofregit que serà la base per a l'arròs.
3. Afegiu-hi una miqueta d'all, de pernil tallat a tires (no gaire, que només és per donar-hi una mica de gust) i de julivert.
4. Quan tot estigui ben fregit, afegiu-hi l'arròs, que heu d'haver fet bullir abans, i remeneu-ho ben remenat. L'oli lligarà el plat i ja el podreu servir.