Arròs amb llet

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Arròs amb llet
  • 600 ml llet
  • 200 g arròs
  • 1 culleradeta agar-agar en pols
  • 1 culleradeta canyella en pols
  • 1 canó de canyella
  • 100 g sucre moreno
  • Per a la salsa:
  • 1 cullerada sucre moreno
  • 1 culleradeta canyella en pols
  • 100 ml llet bio

PREPARACIÓ

1. Posem un cassó al foc per fer la salsa: hi afegim la llet, el sucre moreno i la canyella en pols. Deixem que s'infusioni tot plegat a foc suau.

2. Posem un altre cassó més gros al foc per fer l'arròs amb llet. Hi afegim la llet, un canó de canyella i el sucre moreno.

3. Hi afegim l'arròs i deixem que es cogui. Deixem que vagi bullint suaument, fins que l' arròs sigui gairebé cuit.

4. Quan sigui fred, el posem primer al congelador i, després, a la nevera. Així, ens quedarà un pa d'arròs amb llet.

5. Marquem un tall d'aquest pa a la planxa. Primer untem la planxa calenta amb una mica de mantega. Hi posem el tall perquè es dauri. Quan hagi fet crosteta a totes dues bandes, ja el tindrem a punt.

6. Posem el pa al centre d'un plat. Muntem la llet amb canyella que tenim a la nevera: fem servir una cafetera d'èmbol. Posem l'escuma al tros de pa, i decorem el plat amb uns canons de canyella i un polsim de canyella pel damunt.