Arròs amb llet
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Arròs amb llet
- 600 ml llet
- 200 g arròs
- 1 culleradeta agar-agar en pols
- 1 culleradeta canyella en pols
- 1 canó de canyella
- 100 g sucre moreno
- Per a la salsa:
- 1 cullerada sucre moreno
- 1 culleradeta canyella en pols
- 100 ml llet bio
PREPARACIÓ
1. Posem un cassó al foc per fer la salsa: hi afegim la llet, el sucre moreno i la canyella en pols. Deixem que s'infusioni tot plegat a foc suau.
2. Posem un altre cassó més gros al foc per fer l'arròs amb llet. Hi afegim la llet, un canó de canyella i el sucre moreno.
3. Hi afegim l'arròs i deixem que es cogui. Deixem que vagi bullint suaument, fins que l' arròs sigui gairebé cuit.
4. Quan sigui fred, el posem primer al congelador i, després, a la nevera. Així, ens quedarà un pa d'arròs amb llet.
5. Marquem un tall d'aquest pa a la planxa. Primer untem la planxa calenta amb una mica de mantega. Hi posem el tall perquè es dauri. Quan hagi fet crosteta a totes dues bandes, ja el tindrem a punt.
6. Posem el pa al centre d'un plat. Muntem la llet amb canyella que tenim a la nevera: fem servir una cafetera d'èmbol. Posem l'escuma al tros de pa, i decorem el plat amb uns canons de canyella i un polsim de canyella pel damunt.
2. Posem un altre cassó més gros al foc per fer l'arròs amb llet. Hi afegim la llet, un canó de canyella i el sucre moreno.
3. Hi afegim l'arròs i deixem que es cogui. Deixem que vagi bullint suaument, fins que l' arròs sigui gairebé cuit.
4. Quan sigui fred, el posem primer al congelador i, després, a la nevera. Així, ens quedarà un pa d'arròs amb llet.
5. Marquem un tall d'aquest pa a la planxa. Primer untem la planxa calenta amb una mica de mantega. Hi posem el tall perquè es dauri. Quan hagi fet crosteta a totes dues bandes, ja el tindrem a punt.
6. Posem el pa al centre d'un plat. Muntem la llet amb canyella que tenim a la nevera: fem servir una cafetera d'èmbol. Posem l'escuma al tros de pa, i decorem el plat amb uns canons de canyella i un polsim de canyella pel damunt.