Arròs amb fesols i naps

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Sucursal

INGREDIENTS

  • 1 cua de porc
  • 1/2 peu de porc
  • 1 os d'espina (corbet)
  • 200 g de fesols
  • 1 napicol
  • 300 g d'arròs
  • pebre vermell
  • 1 gotet d'oli
  • sal
  • brins de safrà
  • 2 botifarrons de ceba secs
  • 1,5 l d'aigua

PREPARACIÓ

En una paella amb una mica d'oli, poseu la cua de porc, el mig peu, el corbet i un tall de carn magra.
Quan estigui daurat afegiu-hi el pebre vermell i l'aigua. Abans de tapar-ho per deixar-ho bullir durant 2 hores, tireu-hi el nap pelat i tallat. Mentrestant, coeu els fesols en un cassó amb aigua ben freda durant 2 hores, i quan estiguin llestos, incorporeu-los al brou juntament amb el safrà i el botifarró de ceba. Deixeu-ho coure un moment, i abans de tirar-hi l'arròs traieu la carn. Un cop passats 15 minuts ja podeu emplatar.