Arròs amb fesols i col

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: L'Estany

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de costella de bou
  • 1/2 orella de porc
  • 1 os de pernil
  • 1 peu de porc
  • 4 botifarres d'arròs
  • 1/4 de kg de fesols
  • 1 col petita
  • aigua abundant
  • 300 g d'arròs
  • una mica de safrà
  • 1 gotet d'oli
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu l'orella i el peu de porc, la costella de bou i l'os de pernil en una olla amb aigua calenta.
Tireu-hi un raig d'oli, el safrà i la sal. Remeneu-ho i feu-ho bullir durant 2 hores i mitja, i després afegiu-hi els fesols cuits i la col, que han de bullir 20 minuts. A continuació ja hi podeu tirar l'arròs, i quan faltin 5 minuts perquè estigui cuit (la cocció de l'arròs dura 20 minuts), poseu-hi la botifarra d'arròs.