Arròs amb costella de porc i trompetes de la mort

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Gerard Solís
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Racó, Sant Climent de Llobregat

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 2 costelles de porc
  • 500 g de trompetes de la mort
  • 100 g de trompeta seca en pols
  • 400 g d'arròs de gra rodó
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets de penjar
  • 1 litre d'aigua
  • 100 cl d'oli d'oliva suau
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, poseu oli a la cassola i sofregiu la costella a talls petits. Quan estigui rostida, afegiu-hi la ceba i deixeu-la sofregir a foc lent. Quan la ceba estigui cuita, afegiu-hi les trompetes, ben netes, i deixeu-les coure fins que perdin l'aigua.

Mentrestant, per fer el caldo, poseu a bullir l'aigua amb la trompeta seca en pols i un polsim de sal.

A continuació, afegiu els tomàquets ratllats al sofregit de ceba i trompetes, remeneu-ho bé, poseu-hi l'arròs, torneu-ho a remenar tot bé, cobriu-ho amb el caldo calent i deixeu-ho coure 10 minuts a foc fort i, després, 10 minuts més a foc suau.

I ja per acabar, ja podeu emplatar l'arròs.