Arròs amb conill i moixernons
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Margaret Nofre
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Sant Carles, Tortosa
INGREDIENTS
- 300 g d'arròs
- 600 g de conill
- 200 g de cansalada viada fresca
- 3 grans d'all
- 1 copeta de brandi
- 20 g de moixernons
- farigola
- romaní
- oli d'oliva
- pebre negre mòlt
- sal Per a la picada:
- 1 all
- 50 g d'ametlles
- 1 trosset de pa fregit
PREPARACIÓ
Comenceu posant oli a escalfar a foc viu en una cassola.
Sofregiu-hi la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu-hi el conill que prèviament haureu salpebrat. Remeneu-ho fins que agafi un color daurat. Després afegiu-hi l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu-hi el brandi. Quan s'hagi evaporat, afegiu-hi l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu-hi els moixernons i l'aigua que hagin deixat anar. Deixeu-ho coure 12 minuts. Per fer la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu-hi un trosset d'all i un tros de pa fregit i piqueu-ho. I ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Tot seguit, afegiu-hi una branqueta de farigola i una de romaní i deixeu-ho coure 4 minuts més.
Sofregiu-hi la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu-hi el conill que prèviament haureu salpebrat. Remeneu-ho fins que agafi un color daurat. Després afegiu-hi l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu-hi el brandi. Quan s'hagi evaporat, afegiu-hi l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu-hi els moixernons i l'aigua que hagin deixat anar. Deixeu-ho coure 12 minuts. Per fer la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu-hi un trosset d'all i un tros de pa fregit i piqueu-ho. I ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Tot seguit, afegiu-hi una branqueta de farigola i una de romaní i deixeu-ho coure 4 minuts més.