Arròs amb conill i moixernons

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Margaret Nofre
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Sant Carles, Tortosa

INGREDIENTS

  • 300 g d'arròs
  • 600 g de conill
  • 200 g de cansalada viada fresca
  • 3 grans d'all
  • 1 copeta de brandi
  • 20 g de moixernons
  • farigola
  • romaní
  • oli d'oliva
  • pebre negre mòlt
  • sal Per a la picada:
  • 1 all
  • 50 g d'ametlles
  • 1 trosset de pa fregit

PREPARACIÓ

Comenceu posant oli a escalfar a foc viu en una cassola.
Sofregiu-hi la cansalada. Quan estigui mig daurada, afegiu-hi el conill que prèviament haureu salpebrat. Remeneu-ho fins que agafi un color daurat. Després afegiu-hi l'all trinxat. Quan l'all estigui ros, incorporeu-hi el brandi. Quan s'hagi evaporat, afegiu-hi l'arròs i sofregiu-lo juntament amb el conill durant dos minuts. Llavors poseu aigua calenta a la cassola. Afegiu-hi els moixernons i l'aigua que hagin deixat anar. Deixeu-ho coure 12 minuts. Per fer la picada, poseu les ametlles en un morter i aixafeu-les. Afegiu-hi un trosset d'all i un tros de pa fregit i piqueu-ho. I ja per acabar, incorporeu la picada a la cassola. Rectifiqueu-ho de sal i pebre. Tot seguit, afegiu-hi una branqueta de farigola i una de romaní i deixeu-ho coure 4 minuts més.