Arròs amb calamars, múrgoles i ceba confitada

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Dolors Perramon, restaurant Cal Ras (Campelles)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 300 g múrgoles
  • 300 g calamars
  • 400 g arròs
  • 2 cebes
  • Oli
  • 2 l brou de peix
  • Pebre
  • Sal

PREPARACIÓ

Netegem les múrgoles amb aigua per treure qualsevol resta de terra. Retirarem les potes de les múrgoles més primes ja que són massa dures.
A continuació confitarem la ceba amb una mica d'oli a foc baix. Un cop confitada hi afegim els calamars i les múrgoles.
Quan hagi agafat una mica de color hi tirarem l'arròs i l'enrossirem. Per acabar, hi afegim el brou de peix, una mica de pebre i ho corregim de sal.
Ho courem durant 15-16 minuts i ja ho podem servir.