Arròs amb bacallà i bolets

  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuiner: Maria Garcia de Caldes de Montbui
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Rovellons i camagrocs
  • Bacallà
  • All
  • Ceba
  • Tomàquet
  • Pebrot
  • Oli d'oliva
  • Arròs (entre 60 i 100 gr. per persona)
  • Caldo (fet amb ceba fregida i all i les espines de bacallà i una mica de farigola)

PREPARACIÓ

1. Per una banda netegem i tallem els bolets.
2. Per l'altra, pelem un gra d'all i tallem la ceba
3. Passem per la paella la ceba i l'all amb una fulla de llorer.
4. Comencem el caldo amb una mica de bacallà i les espines d'aquest i hi afegim la ceba i l'all que hem passat per la paella.
5. Mentrestant amb una barreja de bolets prepararem el sofregit per l'arròs en una paella.
6. Triturem ceba i pebrot, amb una mica d'oli amb la trituradora. Ho posem a la paella amb els bolets i hi afegim el tomàquet.
7. Un cop tot estigui ben sofregit, hi posem l'arròs i el passem un parell de minuts.
8. Hi afegim el caldo (4 mides de caldo per una d'arròs) i el deixem reduir. Posem el bacallà tallat petit al damunt i deixem que passin 10 minuts.