Arròs al forn

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Club Nàutic

INGREDIENTS

  • 200 g de costella de porc
  • 200 g de cigrons
  • 4 botifarrons de ceba
  • 2 peus de porc
  • 2 botifarres
  • 1 patata
  • 1 tomàquet madur
  • 200 g d'arròs
  • oli d'oliva
  • sal
  • safrà o colorant
  • 1 cabeça d'alls

PREPARACIÓ

Poseu oli en una paella per sofregir-hi la costella i els peus de porc (prèviament bullits).
Saleu-ho, i quan estigui ben daurat, fregiu-hi els trossos de botifarró de ceba i de botifarra, i reserveu-ho. Un cop hagueu tret tota la carn de la paella, tireu-hi les patates tallades a làmines, el tomàquet, els cigrons (ja cuits) i la cabeça d'alls sencera. Sofregiu-ho bé i després cobriu-ho amb el brou. Deixeu-ho coure una mica, saleu-ho i poseu-hi safrà per donar-li color. Finalment, incorporeu-hi la carn que teniu reservada i enforneu-ho a 150 graus i durant 10 minuts.