Arròs a la cassola amb sípia i sardines

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Bosch, Cambrils Port

INGREDIENTS

  • 4 tasses d'arròs
  • 3 sípies petites
  • 20 sardines
  • 100 g de crancs
  • 1 gotet d'oli d'oliva
  • 1 ceba
  • 5 alls
  • 1 tomàquet
  • 1 pebrot vermell
  • 1'5 l de fumet
  • sal Per al fumet:
  • 900 g de verat
  • 1 kg de peix de roca
  • 1 ceba
  • 1 porro
  • 1 pastanaga
  • 1 api
  • sal i aigua

PREPARACIÓ

Comenceu preparant un sofregit de ceba, pebrot vermell, un parell de sípies tallades i uns crancs sense potes (per donar gust).
Passats 5 o 10 minuts, aixafeu una mica els crancs amb un morter i tireu-hi l'all picat i el tomàquet. Doneu-hi unes voltes i afegiu-hi l'arròs. Deixeu-lo sofregir una mica i aleshores tireu-hi el fumet de peix. Deixeu-ho 10 minuts i abans de retirar-ho, saleu les sardines i incorporeu-les-hi. Rectifiqueu de sal, i 3 o 4 minuts, després ja ho tindreu a punt.
Anar al contingut