Arròs a la cassola amb pintada

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Arròs a la cassola amb pintada
  • Per a 4 persones:
  • 2 cuixes i dos pits de pintada
  • 200 g d'arròs de gra curt
  • 1 tassa de sofregit
  • 1 l de brou de gallina
  • 1 manat de bledes petites
  • 3 avellanes
  • 3 ametlles

PREPARACIÓ

1. Salpebrem els talls de la pintada. Una mica d'oli a la cassola i cap a dins les peces, per marcar-les

2. Un cop daurades, abaixem el foc, hi tirem el sofregit i hi afegim l'arròs. Després d'abocar-hi l'arròs pel damunt, el deixem que vagi bullint.

3. Per fer la picada, posem sal al morter, hi piquem l'ametlla i l'avellana, i hi afegim una mica de brou, a la picada. Tallem les bledes ben petites, i les repartim per la cassola.