Arròs a la cassola amb pintada
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Arròs a la cassola amb pintada
- Per a 4 persones:
- 2 cuixes i dos pits de pintada
- 200 g d'arròs de gra curt
- 1 tassa de sofregit
- 1 l de brou de gallina
- 1 manat de bledes petites
- 3 avellanes
- 3 ametlles
PREPARACIÓ
1. Salpebrem els talls de la pintada. Una mica d'oli a la cassola i cap a dins les peces, per marcar-les
2. Un cop daurades, abaixem el foc, hi tirem el sofregit i hi afegim l'arròs. Després d'abocar-hi l'arròs pel damunt, el deixem que vagi bullint.
3. Per fer la picada, posem sal al morter, hi piquem l'ametlla i l'avellana, i hi afegim una mica de brou, a la picada. Tallem les bledes ben petites, i les repartim per la cassola.
2. Un cop daurades, abaixem el foc, hi tirem el sofregit i hi afegim l'arròs. Després d'abocar-hi l'arròs pel damunt, el deixem que vagi bullint.
3. Per fer la picada, posem sal al morter, hi piquem l'ametlla i l'avellana, i hi afegim una mica de brou, a la picada. Tallem les bledes ben petites, i les repartim per la cassola.