Arengades

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Molí de la Barita, Viladrau

INGREDIENTS

  • 4 arengades
  • 400 g de mongetes cuites
  • 3 patates
  • 3 naps
  • 1 col petita
  • 1 got d'oli d'oliva
  • 1 copeta de vinagre
  • sal i pebre
  • 2 grans d'all
  • julivert
  • olives negres

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les patates, la col i els naps i poseu-ho a coure al vapor durant uns 20 minuts, després deixeu-ho refredar.
D'altra banda, en un morter, feu una vinagreta amb el julivert i l'all picat, la sal i el pebre, afegiu-hi poc a poc l'oli i el vinagre. Mentrestant, en una paella, salteu els filets d'arengada que ja teniu nets, i ja podeu muntar el plat, posant com a base les verdures fredes, i a sobre els filets d'arengada. Podeu decorar-ho amb unes olives negres. Amaniu-ho amb la vinagreta.