Apple crumble with custard (Pastís de poma amb crema) - Anglaterra, Regne Unit

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Liam McGurk, Barcelona

INGREDIENTS

  • 2 pomes
  • 2 paquets de farina preparada per a crumble
  • llet
  • 1 pot de crema

PREPARACIÓ

Preescalfeu el forn a temperatura mitjana.
Peleu les pomes. Partiu-les en quatre trossos i retireu-ne el cor. Talleu cada quart a làmines no gaire primes.
Repartiu els talls de poma per la base d'una safata de vores altes que després haurà d'anar al forn.
En un bol, aboqueu-hi el preparat de farina i afegiu-hi unes 8 o 10 cullerades de llet (seguiu les instruccions del paquet).
Cobriu les pomes amb els grumolls de pasta i enforneu-ho durant una mitja hora, que us quedi daurat de sobre.
Serviu cada ració de pastís amb una mica de crema per sobre.
 
Nota:
També podeu preparar el crumble -o sigui, els grumolls- barrejant farina amb sucre i un tros de mantega. La proporció dependrà del vostre gust de dolçor, però podeu calcular, per exemple, 250 g de farina, 150 g de mantega i 150 g de sucre (millor si és sucre moreno).

Anar al contingut