Apple and plum chutney ('Chutney' de poma i pruna) - Irlanda

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Jack Shanahan, Sant Feliu de Guíxols

INGREDIENTS

  • 2 pomes Granny Smith
  • 6 prunes madures petites
  • 1/2 ceba
  • 200 cc de vinagre
  • 4 cullerades de sucre morè
  • salsa Perrins

PREPARACIÓ

Peleu i talleu a trossos les pomes. Peleu i espinyoleu les prunes. Peleu la ceba i talleu-la a llunes. Poseu-ho tot en una cassola i afegiu-hi el sucre i el vinagre i condimenteu-ho amb unes quantes gotes de salsa Perrins. Tapeu la cassola i deixeu que cogui a foc molt fluix durant uns 30 minuts; us ha de quedar com una mena de melmelada. Un cop fred, podeu posar aquest chutney en un pot de vidre per conservar-lo.

Nota: Aquest chutney és ideal per acompanyar plats de porc tipus black pudding (embotits semblants als botifarrons) o boxty de patata.

Anar al contingut