Apfelstrudel (pastís de poma)
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Stefan Thiel
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bier-Art, Barcelona
INGREDIENTS
- 75 g de sucre
- 50 g de mantega
- 4 pomes golden
- 1 copeta d'aiguardent de poma (Calvados)
- 1 cullerada d'ametlles tallades a làmines
- 1 cullerada de panses
- 2 cullerades de galetes esmicolades
- 2 cullerades de sucre de llustre
- 1 cullerada de canyella Per a la massa:
- pasta de brick
PREPARACIÓ
Per començar, caramel·litzeu el sucre en una paella.
Després afegiu-hi la mantega i les pomes tallades a quadrets molt fins. Quan les pomes estiguin caramel·litzades, flamegeu-ho amb aiguardent de poma. Llavors afegiu-hi les ametlles i les panses, remeneu-ho i deixeu-ho refredar. Mentrestant, poseu dues cullerades de galetes esmicolades, una cullerada de canyella i dues cullerades de sucre de llustre en un bol. Barregeu-ho una mica. Tot seguit, pinteu la pasta brick amb mantega calenta i afegiu-hi la barreja de les galetes. Després incorporeu-hi la barreja de les pomes. Enrotlleu la pasta, pinteu-la amb mantega i poseu-la en una safata untada amb mantega. Poseu-ho al forn a 200 graus durant 30 minuts. I ja per acabar, podeu muntar el plat amb salsa de vainilla, salsa de xocolata, avellanes i ametlles. Afegiu sucre de llustre al damunt del caneló.
Després afegiu-hi la mantega i les pomes tallades a quadrets molt fins. Quan les pomes estiguin caramel·litzades, flamegeu-ho amb aiguardent de poma. Llavors afegiu-hi les ametlles i les panses, remeneu-ho i deixeu-ho refredar. Mentrestant, poseu dues cullerades de galetes esmicolades, una cullerada de canyella i dues cullerades de sucre de llustre en un bol. Barregeu-ho una mica. Tot seguit, pinteu la pasta brick amb mantega calenta i afegiu-hi la barreja de les galetes. Després incorporeu-hi la barreja de les pomes. Enrotlleu la pasta, pinteu-la amb mantega i poseu-la en una safata untada amb mantega. Poseu-ho al forn a 200 graus durant 30 minuts. I ja per acabar, podeu muntar el plat amb salsa de vainilla, salsa de xocolata, avellanes i ametlles. Afegiu sucre de llustre al damunt del caneló.