Aperitiefhapjes - 7 (Aperitius - crema de pastanaga) - Bèlgica
- Programa: Karakia
- Cuina: Alexandra Lybaert, Barcelona
INGREDIENTS
- pastanagues
- porros
- cebes
- aigua
- pebre negre
- sal
PREPARACIÓ
Segons l'Alexandra, la proporció correcta per fer aquesta crema és d'un 80% de pastanagues, un 18% de porros i un 2% de ceba.
Feu coure totes les verdures (excepte una pastanaga, que reservareu com a guarnició) en un cassó amb aigua i sal fins que s'hagi evaporat força aigua, ja que us ha de quedar un puré més aviat espès.
Un cop cuites, tritureu-les en calent i serviu-les en petits bols individuals. Condimenteu-ho amb força pebre negre acabat de moldre.
Ratlleu la pastanaga crua que teniu reservada i escampeu-ne unes quantes tires per sobre.
Finalment, acabeu la decoració amb una fulleta de julivert.
Feu coure totes les verdures (excepte una pastanaga, que reservareu com a guarnició) en un cassó amb aigua i sal fins que s'hagi evaporat força aigua, ja que us ha de quedar un puré més aviat espès.
Un cop cuites, tritureu-les en calent i serviu-les en petits bols individuals. Condimenteu-ho amb força pebre negre acabat de moldre.
Ratlleu la pastanaga crua que teniu reservada i escampeu-ne unes quantes tires per sobre.
Finalment, acabeu la decoració amb una fulleta de julivert.