Anxoves farcides d'escalivada
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Toni
INGREDIENTS
- 12 anxoves grans
- 1 pebrot vermell
- 1 ceba
- 1 albergínia gran
- 1/4 de l d'oli d'oliva
- 20 g de pa ratllat
- farina
- 3 ous
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, trossegeu el pebrot, la ceba i l'albergínia escalivades i reserveu-ho.
Pel que fa a les anxoves, traieu-los el cap i l'espina, netegeu-les i saleu-les. Tot seguit, farciu les anxoves (una amb pebrot, l'altra amb albergínia, etc.). Tot seguit, arrebosseu-les passant-les per ou, farina i pa ratllat. Fregiu-les durant 1 minut en una paella amb oli calent. Un cop fregides, poseu-les damunt de paper absorbent per treure'n l'excés d'oli, i ja podeu muntar el plat. Serviu les anxoves acompanyades amb una mica d'escalivada, i amb una salsa feta amb una reducció de mantega, porro, nata líquida i l'escalivada que us hagi sobrat. Passeu la salsa pel colador xinès i poseu-la al voltant de les anxoves.
Pel que fa a les anxoves, traieu-los el cap i l'espina, netegeu-les i saleu-les. Tot seguit, farciu les anxoves (una amb pebrot, l'altra amb albergínia, etc.). Tot seguit, arrebosseu-les passant-les per ou, farina i pa ratllat. Fregiu-les durant 1 minut en una paella amb oli calent. Un cop fregides, poseu-les damunt de paper absorbent per treure'n l'excés d'oli, i ja podeu muntar el plat. Serviu les anxoves acompanyades amb una mica d'escalivada, i amb una salsa feta amb una reducció de mantega, porro, nata líquida i l'escalivada que us hagi sobrat. Passeu la salsa pel colador xinès i poseu-la al voltant de les anxoves.