Anques de granota amb puré de coliflor

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Sergi Arola
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: La Broche, Madrid

INGREDIENTS

  • 48 anques de granota
  • 4 cullerades d'ous de truita
  • coliflor
  • 2 dl de brou de carn
  • 150 cl d'oli de gira-sol
  • eucaliptus
  • 1 llima
  • 150 g de farina de blat de moro
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Per començar, peleu les anques de granota i talleu-les d'una banda, deixant l'os de dalt, de manera que quedin amb forma de "Chupa Chups".
A continuació, blanquegeu la coliflor 3 vegades, començant amb aigua freda i sal, i peleu només la part de la flor. Per fer el puré, tritureu la flor de la coliflor i aneu-hi afegint la crema de llet. Per preparar les anques de granota, passeu-les per la farina de blat de moro i fregiu-les amb oli calent. Mentrestant, escalfeu el puré de coliflor al microones i barregeu l'oli d'eucaliptus amb el brou calent. Per acabar, poseu una mica de puré de coliflor a la base del plat i les anques de granota, sucades amb el brou aromatitzat. Finalment, decoreu el puré amb ous de truita i amb llima ratllada.
Anar al contingut