Anques de granota amb puré de coliflor
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Sergi Arola
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: La Broche, Madrid
INGREDIENTS
- 48 anques de granota
- 4 cullerades d'ous de truita
- coliflor
- 2 dl de brou de carn
- 150 cl d'oli de gira-sol
- eucaliptus
- 1 llima
- 150 g de farina de blat de moro
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Per començar, peleu les anques de granota i talleu-les d'una banda, deixant l'os de dalt, de manera que quedin amb forma de "Chupa Chups".
A continuació, blanquegeu la coliflor 3 vegades, començant amb aigua freda i sal, i peleu només la part de la flor. Per fer el puré, tritureu la flor de la coliflor i aneu-hi afegint la crema de llet. Per preparar les anques de granota, passeu-les per la farina de blat de moro i fregiu-les amb oli calent. Mentrestant, escalfeu el puré de coliflor al microones i barregeu l'oli d'eucaliptus amb el brou calent. Per acabar, poseu una mica de puré de coliflor a la base del plat i les anques de granota, sucades amb el brou aromatitzat. Finalment, decoreu el puré amb ous de truita i amb llima ratllada.
A continuació, blanquegeu la coliflor 3 vegades, començant amb aigua freda i sal, i peleu només la part de la flor. Per fer el puré, tritureu la flor de la coliflor i aneu-hi afegint la crema de llet. Per preparar les anques de granota, passeu-les per la farina de blat de moro i fregiu-les amb oli calent. Mentrestant, escalfeu el puré de coliflor al microones i barregeu l'oli d'eucaliptus amb el brou calent. Per acabar, poseu una mica de puré de coliflor a la base del plat i les anques de granota, sucades amb el brou aromatitzat. Finalment, decoreu el puré amb ous de truita i amb llima ratllada.