Angules de pobre
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 100 g de brots de soja
- 1 bitxo petit picant
- 12 cuetes de gamba petites (reservem els caps de les gambetes a banda)
- 1 culleradeta de salsa de soja
- unes fulles d'hivern que us agradin per fer una base d'amanida (fulla de roure, escarola, tronxo d'api, poma àcida tallada en làmines, espinacs, col crua, etc.)
- 1 ceba tendra
- ALTRES INGREDIENTS:
- 1 gra d'all
- oli d'oliva (1 tasseta)
- 1 culleradeta de suc de llimona
PREPARACIÓ
1. Fregiu els caps de gamba en una part de l'oli. Afegiu-hi la resta de l'oli i deixeu-ho en una zona calenta perquè s'infusioni el sabor de la gamba en l'oli.
2. Netegeu i prepareu totes les fulles de l'amanida juntament amb la ceba tendra.
3. Amb una mica de l'oli de les gambes, munteu una vinagreta amb la salsa de soja i el suc de llimona.
4. Escalfeu una mica d'oli de gambes, i fregiu-hi el bitxo i les làmines d'all.
5. Quan l'all sigui lleugerament ros, salteu els brots de soja i, 1 minut després, afegiu-hi les cuetes de gamba. Salpebreu-ho.
6. Disposeu l'amanida en el fons d'un plat adient, i escaldeu el conjunt amb tot el que hi ha a la paella.
7. Acabeu salsant-ho tot amb la vinagreta que hem fet prèviament.
2. Netegeu i prepareu totes les fulles de l'amanida juntament amb la ceba tendra.
3. Amb una mica de l'oli de les gambes, munteu una vinagreta amb la salsa de soja i el suc de llimona.
4. Escalfeu una mica d'oli de gambes, i fregiu-hi el bitxo i les làmines d'all.
5. Quan l'all sigui lleugerament ros, salteu els brots de soja i, 1 minut després, afegiu-hi les cuetes de gamba. Salpebreu-ho.
6. Disposeu l'amanida en el fons d'un plat adient, i escaldeu el conjunt amb tot el que hi ha a la paella.
7. Acabeu salsant-ho tot amb la vinagreta que hem fet prèviament.