Anguila amb salsa d'ametlles

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: 7 Portes, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg d'anguiles grosses
  • 150 g de farina
  • 1 gotet d'oli
  • brou de peix o aigua Per a la picada:
  • 3 llesquetes de pa
  • 4 grans d'all
  • julivert
  • 100 g d'ametlles
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, fregiu els ingredients de la picada (el pa, els alls i el julivert). Tot seguit, salpebreu l'anguila, enfarineu-la i fregiu-la, i quan estigui daurada, passeu-la en una cassola de fang.
A la paella on l'heu fregit, tireu-hi una mica d'aigua o el brou de peix perquè us agafi la substància que ha deixat l'anguila. Aleshores aboqueu-ho a la cassola de fang i deixeu que bulli. Mentrestant, feu la picada, i quan la tingueu a punt, acabeu-la de desfer amb l'oli de fregir les anguiles i incorporeu-la a la cassola. Espereu que acabi de coure uns 7 o 8 minuts i ja podreu servir-ho.
Anar al contingut