Anguila amb salsa d'ametlles
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: 7 Portes, Barcelona
INGREDIENTS
- 1/2 kg d'anguiles grosses
- 150 g de farina
- 1 gotet d'oli
- brou de peix o aigua Per a la picada:
- 3 llesquetes de pa
- 4 grans d'all
- julivert
- 100 g d'ametlles
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, fregiu els ingredients de la picada (el pa, els alls i el julivert). Tot seguit, salpebreu l'anguila, enfarineu-la i fregiu-la, i quan estigui daurada, passeu-la en una cassola de fang.
A la paella on l'heu fregit, tireu-hi una mica d'aigua o el brou de peix perquè us agafi la substància que ha deixat l'anguila. Aleshores aboqueu-ho a la cassola de fang i deixeu que bulli. Mentrestant, feu la picada, i quan la tingueu a punt, acabeu-la de desfer amb l'oli de fregir les anguiles i incorporeu-la a la cassola. Espereu que acabi de coure uns 7 o 8 minuts i ja podreu servir-ho.
A la paella on l'heu fregit, tireu-hi una mica d'aigua o el brou de peix perquè us agafi la substància que ha deixat l'anguila. Aleshores aboqueu-ho a la cassola de fang i deixeu que bulli. Mentrestant, feu la picada, i quan la tingueu a punt, acabeu-la de desfer amb l'oli de fregir les anguiles i incorporeu-la a la cassola. Espereu que acabi de coure uns 7 o 8 minuts i ja podreu servir-ho.