Ànec marinat amb llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rafael Peña
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Gresca, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 magret d'ànec de 400 g
- 500 g de sal
- 500 g de sucre
- 280 g de llagostins
- una tasseta de nata agra
- anet, julivert, cibulet i estragó
- 1 ceba de Figueres
- suc de llimona
- pebre negre
- 1 tasseta de vinagre de carn (fons d'ànec amb vinagre de Xerès)
- 8 fulles de mostassa
- oli
PREPARACIÓ
Per començar, barregeu en un bol la sal i el sucre.
A continuació, poseu el magret en una safata, cobriu-lo amb la barreja de sal i sucre i deixeu-lo reposar a la nevera durant 24 hores.
Per fer la marinada de llagostins, poseu en un bol les cues de llagostí, pelades i tallades a daus, i el suc de llimona i deixeu-ho reposar un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi el julivert, l'anet, el cibulet, l'estragó, la ceba picada, el pebre negre i la nata agra, i remeneu-ho tot bé.
Tot seguit, talleu el magret a làmines, poseu-les sobre un plàstic fent una forma de rectangle, poseu-hi la marinada de llagostins al mig i enrotlleu-ho com si fos un caneló.
Finalment, traieu-li el plàstic i unteu-lo amb una mica d'oli.
I ja per acabar, poseu una mica de vinagre de carn al centre del plat, poseu-hi el caneló a sobre i guarniu el plat amb unes fulles de mostassa.
A continuació, poseu el magret en una safata, cobriu-lo amb la barreja de sal i sucre i deixeu-lo reposar a la nevera durant 24 hores.
Per fer la marinada de llagostins, poseu en un bol les cues de llagostí, pelades i tallades a daus, i el suc de llimona i deixeu-ho reposar un parell de minuts. Seguidament, afegiu-hi el julivert, l'anet, el cibulet, l'estragó, la ceba picada, el pebre negre i la nata agra, i remeneu-ho tot bé.
Tot seguit, talleu el magret a làmines, poseu-les sobre un plàstic fent una forma de rectangle, poseu-hi la marinada de llagostins al mig i enrotlleu-ho com si fos un caneló.
Finalment, traieu-li el plàstic i unteu-lo amb una mica d'oli.
I ja per acabar, poseu una mica de vinagre de carn al centre del plat, poseu-hi el caneló a sobre i guarniu el plat amb unes fulles de mostassa.